Przez najbliższe trzy dni – piątek, sobota, niedziela – będziecie Państwo mieli okazję poznać wiele ciekawych smaków – sezon Foodtruckowy rozpoczyna się pod Parkiem Wodnym Trzy Fale w Słupsku, przy ul. Grunwaldzkiej 8A.

Zapraszamy w imieniu własnym i Organizatorów w dniach 7-9 sierpnia (10.00-21.00) do wspólnego odkrywania potraw z kuchni z całego świata.

Czekają na Państwa pierożki dim sum na parze, azjatycjki makaron chow main, słodziutkie mini pączki oraz…lemoniada molekularna! A ponadto: prawdziwe belgijskie frytki, amerykańskie burgery, pizza w rożku, pyszny kapsalon, niesamowite tosty, piwo z kija czy pizza w połączeniu z pierogiem calzone.

Organizatorem zlotu jest organizacja FUTRAKI, która skupia kilkuset właścicieli food trucków, wyselekcjonowanych pod względem jakości.

Trzy dni z pysznym jedzeniem – to już za chwilę!!!